Tersambung dalam Weyherovo paip penywelded coil piring, Weyherovo paip penywelded coil panas, Weyherovo paip penywelded tembok tebal, Weyherovo paip penywelded diameter besar, Weyherovo paip penywelded seam lurus, dll. jaminan kualiti, kualiti yang dipercayai dan pelbagai lengkap. Selamat datang untuk bertanya

Weyherovo syarikat paip penywelded coil

kategori Produk
Weyherovo syarikat paip penywelded coilProfil Syarikat
Shandong Haicheng metal material Co., Ltd. ditempatkan di Liaocheng City, Province Shandong, sebuah bandar air yang indah di utara sungai. Ia merupakan penghasil paip berkulit dinding tebal. Ia boleh menghasilkan 45#, 40Cr, Q235, Q345, q355b, Q420, Q390, q550b dan besi yang tidak stainless. Spesifikasi adalah paip berkulit dinding tebal, paip tergelit panas, paip untuk silinder hidraulik, paip berkulit baja stainless, kasin baja, lajur paip baja. Produk seperti paip penywelded, paip untuk shell kilang letupan panas dan paip baja untuk shell utama mesin perisai. Syarikat menutupi kawasan 35000 meter kuasa dua, workshop menutupi kawasan 21000 meter kuasa dua, mempunyai lebih dari 10 blok mahkota, dan mempunyai peralatan penyelesaian lanjut, termasuk mesin penyelesaian lengkap-automatik dua sisi selam lengkap, penyelesaian lengkap kabel ganda selam, penyelesaian lengkap lengkap 12 m wayar ganda dalam lubang dalaman selam lengkap, 4m shuanglongmen mesin pemotong plasma CNC, satu mesin penyelesaian plat lengkap-automatik 80x4m, satu mesin penyelesaian plat atas 120x3200 hydraulik CNC One 60x3200 CNC plate bending machine, one 30x3m plate bending machine of Hubei EZHONG, one 6000 ton single machine CNC hydraulic machine and one 800 ton single arm CNC rounding machine.

Produk syarikat seperti paip kotol dinding tebal, paip kotol panas, paip untuk silinder hidraulik, paip kotol besi stainless steel dan kasing besi digunakan secara luas dalam mesin, bangunan tinggi, jembatan besar, pengangkutan saluran paip, peralatan petrokimia dan geologi kejayaan.

Syarikat memberikan permainan penuh kepada keuntungan sendiri dan mematuhi & ldquo; Sains dan teknologi, melayani pasar, melayan orang dengan integriti dan mengejar kesempurnaan & rdquo; Tujuan dan & ldquo; Produk adalah aksara & rdquo; Untuk terus menghasilkan produk yang memenuhi keperluan pasar melalui inovasi teknologi terus menerus, inovasi peralatan, inovasi perkhidmatan dan inovasi pengurusan.

Selamat datang pelanggan baru dan lama untuk bertanya tentang produk, melawat kilang kami dan bernegosiasi bisnes.