Dalam Weyherovo pemasangan penyimpanan sejuk, Weyherovo penyimpanan buah penyimpanan sejuk, Weyherovo pemasangan penyimpanan sejuk, Weyherovo penyimpanan sejuk farmaceutik, Weyherovo pembangunan penyimpanan sejuk, dll. jaminan kualiti, kualiti yang dipercayai dan jenis lengkap. Selamat datang untuk bertanya

Weyherovo pemasangan Syarikat Storan Dingin

kategori Produk
Weyherovo pemasangan Syarikat Storan DinginProfil Syarikat
Anhui Fuyang Xinyuan Refrigeration Technology Engineering Co., Ltd. khusus dalam produksi dan jualan pemasangan penyimpanan sejuk, pemasangan penyimpanan sejuk, pembinaan penyimpanan sejuk, penyimpanan sejuk buah, penyimpanan sejuk farmaceutik dan industri lain; Kami sentiasa menahan & ldquo; Berdasarkan keyakinan dan kualiti & rdquo; Dalam persetujuan ketat dengan sistem pengurusan kualiti dan keselamatan negara, dan melalui kajian teknikal, pembangunan dan praktek jangka panjang, ia telah membentuk set lengkap sistem cara sokongan, berkumpul pengalaman kaya dalam praktek, menetapkan sistem jaminan kualiti ketat dan cara ujian lanjut, dan boleh secara bebas melakukan segala jenis makanan besar dan medium, industri kimia, hotel, farmasi, elektronik Rancangan, pemasangan dan pembangunan sistem pendinginan, anti-kerosakan dan sistem pengisihan panas dalam industri sayuran, bunga dan industri lain telah mencapai keputusan yang berguna, yang boleh memenuhi keperluan pelbagai pelanggan untuk menyimpan barang. Perkhidmatan selepas menjual yang sempurna dan tepat waktu telah memenangkan pujian tinggi dari pelanggan.

Dengan bertahun-tahun usaha dan pengalaman, syarikat mempunyai kumpulan reka-reka penyimpanan sejuk profesional dan pemasangan penyimpanan sejuk, reka-reka reka elektrik dan mekanik, pembina penyimpanan sejuk dan teknik lain, pengurus projek dan teknologi profesional untuk memastikan kualiti tinggi setiap produk! kualiti tinggi! Perkhidmatan satu-hentian terpasang dari produksi, jualan ke pemasangan boleh secara rasional menyimpan kos untuk pelanggan, mengembangkan dan meningkatkan sistem selepas jualan, menetapkan outlets perkhidmatan selepas jualan di berbagai provinsi, bandar, bandar dan bandar di seluruh negara, menyadari jaminan bersama-sama untuk semua produk di seluruh negara, dan membawa pengalaman yang mudah dan cepat dan keuntungan nyata untuk pelanggan!

Budaya perusahaan

Roh Perusahaan: jujur, persahabatan, kecemasan dan perniagaan

Filosofi perniagaan: mencipta kehidupan, bermula dari perjuangan, menguji kebenaran, bermula dari latihan, mencapai karir, dan bermula dari reputasi

Filosofi pengurusan: jika orang melakukan yang terbaik, mereka boleh melakukan segala-galanya. Jika seratus perkara dilakukan, kemewahan dan kekuatan tidak cukup. Mengejar terus-menerus, menyumbangkan produk berkualiti tinggi dan perkhidmatan sempurna kepada masyarakat.

Ciri-ciri pengurusan: rasionalisasi, saintifikasi, standardisasi dan rangkaian

Konsep perkhidmatan: menyediakan pelanggan produk pendinginan yang baik dan perkhidmatan teknikal. Fokus pada pelanggan dan mengejar keajaiban dalam produk dan perkhidmatan. Kehebatan adalah untuk memenuhi keperluan sebenar dan potensi pelanggan dengan produk berkualiti tinggi, dan memperluas dari kualiti produk ke gaya kerja dan perkhidmatan teknikal, supaya pengguna merasa tenang dan gembira dengan penghasilan yang berhati-hati dan perkhidmatan yang jujur.