Bandar BenxiLif legu aluminium yang diletak di keretaKaedah pemprosesan radial

 • masa pelepasan:2023-08-23 20:14:46
 • Kata kunci:

 • Paparan halaman:489
 • Penerangan pantas:

  Bandar Benxi,Pastikan perlengkapan kecil dan roda tekanan ditetapkan dengan selamat pada plat asas pemacu, dan periksa keadaan penyes

Kandungan artikel

Pastikan perlengkapan kecil dan roda tekanan ditetapkan dengan selamat pada plat asas pemacu, dan periksa keadaan penyesuaian bolt plat asas pemacu

Untuk memastikan pengendalian yang selamat dan boleh diandalkan dan mencegah kemalangan, juga dikenali sebagai kunci hidraulik,Bandar BenxiPembuat platform angkat gunting jenis bergerak, ditambah untuk memastikan pengendalian diri yang selamat jika paip hidraulik rosak secara tidak sengaja. Penggera kawalan bunyi berlebihan dipasang untuk membedakan antara muatan berlebihan atau kegagalan peralatan. Untuk mengangkat platform, kita tidak telah mengumpulkan mereka,Bandar BenxiPlatform penunggang jenis trek panduan, tetapi perlu memasang mereka sendiri di tempat yang kita perlukan. Jadi apa yang patut kita perhatikan bila memasang mereka?

Bandar BenxiUntuk memahami penyesuaian turun kecemasan dari platform angkat, anda perlu pertama-tama memahami unit kuasa kombinasi platform angkat hidraulik, yang adalah stesen hidraulik mikro terintegrasi. Keutamanya digunakan sebagai unit kuasa untuk lif hidraulik dan platform mengangkat, ia terdiri dari motor, blok valv terintegrasi, blok valv, blok valv hidraulik, dan pelbagai aksesori hidraulik seperti akumulator. Berbanding dengan stesen hidraulik konvensional yang memenuhi keperluan prinsip yang sama, ia mempunyai keuntungan seperti struktur kompat, volum kecil, berat ringan efisiensi tinggi, prestasi yang boleh dipercayai, penampilan cantik, tiada bocor, dan harga rendah.

Apabila cahaya penunjuk untuk menyambung kuasa lif menyala, tekan butang atas. Motor putar tetapi platform angkat tidak naik. Ini mungkin disebabkan sambungan terbalik bekalan kuasa tiga-fasa dan pembalikan motor. Hanya menggantikan mana-mana garis dua fasa.

BandjarmasinMenyesuaikan unit kuasa.

Adjusting the oil pipe.

When installing the fence cage, it is necessary to clean the surface and install the foot bolts to ensure reduced friction. Different thicknesses of steel plates can also be inserted at the foot bolts to adjust the verticality. Next, it is necessary to install buffer springs, as buffering can ensure safety.


Bandar BenxiLif legu aluminium yang diletak di keretaKaedah pemprosesan radialApabila menggunakan lif, kaki mesti dibuka terlebih dahulu. Jika kaki tidak dibuka, ia dilarang untuk meningkat atau rendah platform.

Staf sepatutnya menyimpan mentega dan memeriksa kabel setiap minggu untuk menghindari pakaian dan air mata yang tidak perlu.

Bersihkan dan periksa kumpulan bingkai roda mahkota, betulkan atau gantikan dengan bahagian baru

bagaimanaSemak jika orientasi blok had atas dan bawah pada bingkai trek panduan adalah betul

Apabila menyiapkan peralatan, peralatan kayu, bambu dan logam yang digunakan mesti tetap, dan penggunaan bahan-bahan yang boleh hancur dan mudah rosak adalah melarang.

Sebaliknya, ia perlu diubah ke arah yang berlawanan; Apabila tekanan belakang mata pasangan perlengkapan lebih besar dari . mm, lepaskan kacang sambungan dari pecahan eksentrik gulung panduan dan roda tekanan belakang gigi seperti yang dipaparkan dalam , tetapkan roda tekanan belakang gigi untuk tekan ke arah arah belakang rak perlengkapan sehingga tekanan belakang mencapai julat yang masuk akal. Jika tidak, ia patut disesuaikan dalam arah yang bertentangan. Pada titik ini, perlu menyimpan penyelenggaran biasa. Selepas tempoh tertentu, cat lif akan secara automatik oksigen di udara, menyebabkan penuaan. Apabila menggunakan peralatan lif, perlu memperhatikan penyelenggaran dan cuba untuk tidak meletakkannya di luar. Ia dilarang meletakkannya di luar pada hari musim panas atau hujan untuk terkena cahaya matahari atau hujan.

tawaranBengkel kerja platform angkat turun: valv tutup tidak ditutup dengan ketat, atau terdapat kebocoran minyak pada bahagian sambungan valv yang berkaitan atau berkaitan; Penghapusan adalah untuk ketatkan valv tutup, memperbaikinya dan ketatkannya atau menggantikan cincin penutup. During the use of guide rail type cargo elevators, they may sometimes be installed outdoors and exposed to wind and sun for a long time, which can easily lead to corrosion and shorten their service life. What are the requirements for the maintenance of the steel wire ropes of guide rail type cargo elevators?

Sambungan bekalan kuasa untuk operasi penangkapan produk mempengaruhi penggunaan biasa produk di masa depan. Oleh itu, dengan bantuan pegawai teknikal penghasil,Bandar BenxiPlatform mengangkat liga aluminium hidraulik, perlu melakukan pengamatan eksperimental mengenai prestasi berbagai-bagai produk semasa operasi penangkapan untuk melihat jika keputusan yang dijangka boleh dicapai.

[UNK][UNK]?? Unit pengawasan akan memenuhi tanggungjawab keselamatannya secara efektif, dan jika mana-mana kemalangan keselamatan produksi berpotensi ditemui ia akan memerlukan unit pemasangan dan unit pengguna untuk memperbaiki dalam tempoh yang ditentukan. Jika unit pemasangan dan unit pengguna menolak memperbaiki, mereka akan segera melaporkan kepada unit pembinaan

Bandar BenxiJatuhkan ujian untuk semak sama ada selang brek gubernur keselamatan memenuhi keperluan peraturan. Penyelamatan pemindahan peralatan: Semak sambungan antara motor elektrik dan pengurang gear cacing, dan pecahkan kotak gerak. Kosongkan semua komponen dan segel, gantikan bahagian yang terlalu berpakaian dan terganggu dan minyak licin

Semak jika orientasi blok had atas dan bawah pada bingkai trek panduan adalah betul

Komponen kotak gerak lengkap dan selamat, aras minyak normal, dan tiada kerosakan atau kemudahan.


WeyherovoMaklumat produk lain
 • PadebornLift tirai tahapBagaimana menilai haus dan apa yang perlu ditingkatkan

  PadebornLift tirai tahapBagaimana menilai haus dan apa yang perlu ditingkatkan

 • Kot AdduPengubah terbenam minyakApakah kemahiran pemasangan

  Kot AdduPengubah terbenam minyakApakah kemahiran pemasangan

 • SofiaPlatform penangkapan jenis keretapi panduan hidraulikKepentingan pengeluaran dan kehidupan

  SofiaPlatform penangkapan jenis keretapi panduan hidraulikKepentingan pengeluaran dan kehidupan

 • SofiaTrain boarding bridgeApa persembahannya

  SofiaTrain boarding bridgeApa persembahannya

 • GelsenkirchenJembatan boardingBagaimanakah ia berfungsi?

  GelsenkirchenJembatan boardingBagaimanakah ia berfungsi?

 • GelsenkirchenPlatform penangkapan jenis gunting bergerakCara mengenal pasti barang palsu

  GelsenkirchenPlatform penangkapan jenis gunting bergerakCara mengenal pasti barang palsu

 • GelsenkirchenLift untuk villa keluarga tiga lantaiBerita Terklasifikasi

  GelsenkirchenLift untuk villa keluarga tiga lantaiBerita Terklasifikasi

 • KhushabPengubah terbenam minyakAdakah tingkah laku industri merupakan

  KhushabPengubah terbenam minyakAdakah tingkah laku industri merupakan

 • segera:Peringatan: Maklumat Bandar BenxiLif legu aluminium yang diletak di keretaKaedah pemprosesan radial memberi anda Bandar BenxiLif legu aluminium yang diletak di keretaKaedah pemprosesan radial oleh syarikat kami, perkhidmatan Bandar BenxiLif legu aluminium yang diletak di keretaKaedah pemprosesan radial dan maklumat lain. Sekiranya anda membeli produk Bandar BenxiLif legu aluminium yang diletak di keretaKaedah pemprosesan radial, sila sahkan, buka akaun syarikat, dan tandatangani perjanjian Bandar BenxiLif legu aluminium yang diletak di keretaKaedah pemprosesan radial. Bandar BenxiLif legu aluminium yang diletak di keretaKaedah pemprosesan radial di atas adalah aktiviti perdagangan komersial. Maklumat yang dipaparkan di atas diberikan oleh penjual, dan keaslian, ketepatan dan kesahan kandungan adalah tanggungjawab penjual penerbitan. Perlu diketahui bahawa risiko dalam transaksi Internet adalah objektif. Kami berharap semua orang akan bekerjasama dengan itikad baik, kerjasama win-win, dan mengekalkan persekitaran rangkaian yang harmoni, mematuhi undang-undang dan murni. Sekiranya anda mendapat maklumat palsu di Bandar BenxiLif legu aluminium yang diletak di keretaKaedah pemprosesan radial, atau maklumat itu melanggar hak undang-undang anda, kami akan bekerjasama secara aktif dan atasi dengan serius dan hapuskan maklumat tepat pada waktunya, Dengan ini nyatakan!