BitomJembatan naik hidraulik tetapApakah faktor yang mempengaruhi pemilihan kategori

 • masa pelepasan:2023-08-21 21:40:45
 • Kata kunci:

 • Paparan halaman:604
 • Penerangan pantas:

  Bitom,Dikuasa oleh pompa hidraulik yang beroperasi dengan tangan.Pertama, parameter relevan jambatan naik mesti dipahami secar

Kandungan artikel

Dikuasa oleh pompa hidraulik yang beroperasi dengan tangan.

Pertama, parameter relevan jambatan naik mesti dipahami secara awal.

BitomApabila menggunakan jambatan naik hidraulik,BitomJembatan naik bimbit, pastikan platform stabil dan selamat, dan pastikan rantai tetap tetap tetap pada kenderaan. Apabila menarik, had kelajuan ialah /jam. Semasa proses turun jambatan mendaki hidraulik, semua pegawai dilarang mendaki, dan operasi pemuatan berlebihan dilarang semasa menggunakan jambatan mendaki hidraulik. Syarikat kami telah terlibat dalam berbagai jenis pembuat jambatan boarding dan bahan lain selama bertahun-tahun, dan bagaimana untuk operasinya dengan betul. Biar saya perkenalkan langkah operasi jambatan penerbangan hidraulik, berharap untuk membawa lebih banyak bantuan kepada semua orang.

Al QusayrAlasan: pompa perlengkapan rosak, dan minyak dipomp keluar tidak mempunyai tekanan.

Perlahan-lahan berbalik dan letak bekas di bawah bibir di depan jambatan boarding.

Preventive measures: Timely maintenance or replacement of excessively worn parts. According to statistics, under normal circumstances imported hydraulic pumps and motors have been in operation for five to six years, and domestic products have been in operation for two to three years, and their wear has become quite severe. Timely maintenance is necessary. Jika tidak, operasi akan pada dasarnya normal apabila mesin sejuk,BitomJembatan naik hidraulik bergerak, tetapi selepas - jam operasi, kelajuan pergerakan setiap mekanisme dalam sistem akan perlahan secara signifikan, dan diperlukan untuk menghentikan mesin dan menunggu suhu minyak untuk menurun sebelum terus bekerja.


BitomJembatan naik hidraulik tetapApakah faktor yang mempengaruhi pemilihan kategoriKost rendah dan kadar kegagalan rendah jambatan naik: Sebab penggunaan sistem hidraulik maju dan kaedah yang baik, kadar kegagalan operasi lif boleh dikurangkan ke aras rendah. Konsum kuasa rendah: Apabila lif hidraulik turun, ia dipandu oleh tekanan yang dijana oleh berat badannya sendiri, yang sangat menyimpan tenaga. Mengkhusus dalam perniagaan produk dan sumber berkembang, termasuk: penghasil jambatan naik

Tetap di bawah laman kerja ketinggian tinggi dilarang, dan jaringan keselamatan atau peranti perlindungan lain patut dipasang di bawah laman kerja untuk menghindari cedera dari objek jatuh.

Memilih jambatan penerbangan hidraulik yang berharga secara rasional berdasarkan kemudahan-kost adalah salah satu pertimbangan bagi pembeli.

Selamat datang untuk bertanyaSemasa menggali, jika item tidak dikenali atau situasi tidak terduga ditemui, operasi perlu dihentikan secara tepat masa dan dilaporkan kepada orang yang bertanggung jawab atas jembatan naik hidraulik untuk mengendalikan. Jembatan pengangkutan tetap adalah peralatan bantuan untuk memuatkan dan memuatkan bersama dengan platform penyimpanan. Peralatan ini disertai dengan platform dan boleh disesuaikan ke atas atau ke bawah mengikut tinggi yang berbeza dalam kenderaan trak, menjadikan kerja lebih selamat dan meningkatkan efisiensi kerja.

Alasan: minyak hidraulik yang tidak cukup.

Alasan untuk jadual angkat tidak menurunkan: Tombol menurunkan gagal berfungsi,BitomPembuat paksi naik, dan tombol kelajuan menurunkan diluar penyesuaian. Solusi: Apabila menekan butang menurunkan, periksa sama ada tombol menurunkan berfungsi. Jika tidak ada elektrik, cuba untuk menghapuskannya; Jika terdapat elektrik, mengacaukan valv turun sendiri atau menggantikan valv turun. Kabur penurunan harus tetap bersih.


BitomJembatan naik hidraulik tetapApakah faktor yang mempengaruhi pemilihan kategoriKecerunan jambatan penerbangan hidraulik elektrik sendiri mesti mempunyai cerun tertentu untuk membolehkan forklift memasuki kereta untuk memuatkan dan memuatkan kargo. Panjang cerun juga berbeza dari mm hingga mm, terutamanya mengingat keselamatan dan kestabilan penggunaan. Selama masa yang lama, penghasil paksi papan tidak mempunyai pusingan untuk menghindari perbezaan harga, yang % lebih tinggi daripada nilai pasar! Lebih dari satu ton lebih mahal!

Sampling inspectionPengecualian: Penggantian atau pembersihan boleh menghapuskan masalah.

Kekalkan sistem hidraulik jambatan naik hidraulik. Kekalkan minyak hidraulik jambatan naik hidraulik bersih: Simpan minyak di lokasi bersih, dan berhati-hati bila berubah atau mengisi bahan bakar. Only use a cleaning funnel equipped with a fine mesh filter to pour oil from the container into the oil tank. Sudah tentu, minyak yang anda gunakan sepatutnya jenis yang direkomendasikan oleh pembuat peralatan.

The mobile boarding bridge with high stability and reliability has a high configuration. It is not only equipped with high-quality anti pressure toe guards on the platform, but also equipped with professional fault indicators in the electronic control system of the boarding bridge.

BitomTitik lain ialah and a mesti mempertimbangkan keperluan mereka sendiri untuk menggunakan peralatan jambatan boarding hidraulik tetap, dan kemudian melamar keperluan suai untuk pembuat jambatan boarding hidraulik tetap berdasarkan keperluan mereka sendiri. Pilih jambatan boarding hidraulik tetap yang sesuai kepada mereka seperti kata-kata

WeyherovoMaklumat produk lain
 • PadebornLift tirai tahapBagaimana menilai haus dan apa yang perlu ditingkatkan

  PadebornLift tirai tahapBagaimana menilai haus dan apa yang perlu ditingkatkan

 • Kot AdduPengubah terbenam minyakApakah kemahiran pemasangan

  Kot AdduPengubah terbenam minyakApakah kemahiran pemasangan

 • SofiaPlatform penangkapan jenis keretapi panduan hidraulikKepentingan pengeluaran dan kehidupan

  SofiaPlatform penangkapan jenis keretapi panduan hidraulikKepentingan pengeluaran dan kehidupan

 • SofiaTrain boarding bridgeApa persembahannya

  SofiaTrain boarding bridgeApa persembahannya

 • GelsenkirchenJembatan boardingBagaimanakah ia berfungsi?

  GelsenkirchenJembatan boardingBagaimanakah ia berfungsi?

 • GelsenkirchenPlatform penangkapan jenis gunting bergerakCara mengenal pasti barang palsu

  GelsenkirchenPlatform penangkapan jenis gunting bergerakCara mengenal pasti barang palsu

 • GelsenkirchenLift untuk villa keluarga tiga lantaiBerita Terklasifikasi

  GelsenkirchenLift untuk villa keluarga tiga lantaiBerita Terklasifikasi

 • KhushabPengubah terbenam minyakAdakah tingkah laku industri merupakan

  KhushabPengubah terbenam minyakAdakah tingkah laku industri merupakan

 • segera:Peringatan: Maklumat BitomJembatan naik hidraulik tetapApakah faktor yang mempengaruhi pemilihan kategori memberi anda BitomJembatan naik hidraulik tetapApakah faktor yang mempengaruhi pemilihan kategori oleh syarikat kami, perkhidmatan BitomJembatan naik hidraulik tetapApakah faktor yang mempengaruhi pemilihan kategori dan maklumat lain. Sekiranya anda membeli produk BitomJembatan naik hidraulik tetapApakah faktor yang mempengaruhi pemilihan kategori, sila sahkan, buka akaun syarikat, dan tandatangani perjanjian BitomJembatan naik hidraulik tetapApakah faktor yang mempengaruhi pemilihan kategori. BitomJembatan naik hidraulik tetapApakah faktor yang mempengaruhi pemilihan kategori di atas adalah aktiviti perdagangan komersial. Maklumat yang dipaparkan di atas diberikan oleh penjual, dan keaslian, ketepatan dan kesahan kandungan adalah tanggungjawab penjual penerbitan. Perlu diketahui bahawa risiko dalam transaksi Internet adalah objektif. Kami berharap semua orang akan bekerjasama dengan itikad baik, kerjasama win-win, dan mengekalkan persekitaran rangkaian yang harmoni, mematuhi undang-undang dan murni. Sekiranya anda mendapat maklumat palsu di BitomJembatan naik hidraulik tetapApakah faktor yang mempengaruhi pemilihan kategori, atau maklumat itu melanggar hak undang-undang anda, kami akan bekerjasama secara aktif dan atasi dengan serius dan hapuskan maklumat tepat pada waktunya, Dengan ini nyatakan!