KoperPengubah tiga fasa 380V hingga 660VLangkah berjaga-jaga harus diingat semasa menggunakan

 • masa pelepasan:2023-08-21 19:40:44
 • Kata kunci:

 • Paparan halaman:500
 • Penerangan pantas:

  Koper,Kaedah dan proses mengambil sampel minyak pengubah kuasaSebab penyegelan yang buruk, umumnya, penyegelan pinggir kotak d

Kandungan artikel

Kaedah dan proses mengambil sampel minyak pengubah kuasa

Sebab penyegelan yang buruk, umumnya, penyegelan pinggir kotak dan penutup mesin ditutup dengan tongkat goma resisten asad atau plat goma. Jika kongsi tidak diselesaikan dengan baik, ia akan menyebabkan kesalahan biasa pembekuan minyak.

KoperPenyebab akar jenis ketidakpastian ini ialah pengubah & ldquo; Troli Dalar & rdquo; Bila, kita perlu menggantikan pengubah kapasitas besar dengan pengubah kapasitas kecil dengan kadar penggunaan tinggi, dan kemudian hanya mempertimbangkan kehilangan besi dan mengabaikan kehilangan tembaga. Sebenarnya, untuk beban tertentu, kehilangan kuasa aktif kapasitas kecil melebihi kapasitas pengubah besar, jadi ia menghabiskan tenaga elektromagnetik.

Ia termasuk prestasi dan penggunaan utama bahan lapisan mengisolasi, berbagai bahagian lapisan mengisolasi,KoperModel pengubah jenis kering scb10, proses penghasilan komponen dan standar kualiti; Performasi dan penggunaan utama berbilang wayar, proses induktansi koil dari berbagai cara koil elektromagnetik proses penyelesaian dan piawai kualiti, proses keseluruhan sut dan piawai kualiti koil elektromagnetik; Parameter prestasi utama inti ferrit, proses potong cip besi, proses tumpukan inti dan piawai kualiti, proses produksi dan piawai kualiti perisai elektromagnetik.

Jutiapa& ldquo; pengubah kawat; Masukkan & rdquo; Dan & ldquo; Output & rdquo; Use a megger to test the grounding resistance between the terminal and the ground wire. Apabila diukur dengan tepat dengan V megger, nilai perlawanan melebihi bas m ohm.

Penukar jenis kering terdiri dari dua resisten pembuluhan, yang menghasilkan empat kumpulan kabel: & ldquo; Y[UNK]y”[UNK]& ldquo; Dy”& ldquo; Y[UNK]d” Dan & ldquo; D[UNK]d”. Di China, hanya & ldquo; Y[UNK]y” Dan & ldquo; Y[UNK]d”. Kerana terdapat juga dua jenis sambungan Y dengan wayar neutral dan tanpa wayar neutral. Jika tiada wayar neutral,KoperKabinet pengubah jenis kotak, semua tanda tidak akan ditangkap. Jika ada wayar neutral, huruf N akan ditambah selepas huruf y Inggeris. N menunjukkan bahawa garis neutral mempunyai wayar pendaratan pengubah. Kumpulan kabel Yn. Apabila UAB meliputi UAB, guna & ldquo; ” menunjukkan.

Penukar jenis kering


KoperPengubah tiga fasa 380V hingga 660VLangkah berjaga-jaga harus diingat semasa menggunakanDisebabkan lubang pasir dan retak. For crack leakage, drilling stop hole is a good way to remove in-situ stress and prevent widening.

. pemeriksaan sampel minyak & mdash& mdash; Parameter prestasi seperti resistensi pemampatan dan sisa akan dilakukan setiap tiga tahun. Terlalu muatan jangka panjang atau terlalu muatan pengubah boleh mengurangi masa siklus.

Masalah umum pengubah tapak pengubah kuasa

Pengurangan?Apa peranan penting pengubah kuasa

Disebabkan lubang pasir dan retak. For crack leakage, drilling stop hole is a good way to remove in-situ stress and prevent widening.

Jika volum pengubah kuasa terlalu kecil, pengubah akan dimuatkan terlalu lama dan mudah untuk menghancurkan mesin dan peralatan. Oleh itu, kapasitas nilai pengubah patut dipilih mengikut konsumsi kuasa, yang tidak sesuai untuk terlalu besar atau terlalu kecil.


KoperPengubah tiga fasa 380V hingga 660VLangkah berjaga-jaga harus diingat semasa menggunakanTerlalu muatan jangka panjang pengubah kuasa akan perlahan-lahan menyebabkan pemanasan dan pengisahan penuaan koil solenoid yang menyebabkan sirkuit pendek diantara koil, sirkuit pendek dua warna atau sirkuit pendek di tanah, yang menyebabkan pengubah kuasa menyalakan. Oleh itu, kekuatan pemampatan insulasi pengubah kuasa akan diuji sebelum pemasangan dan operasi, dan muatan berlebihan tidak dibenarkan dalam keseluruhan proses operasi.

Harga() kedudukan pemasangan asuransi komersial sekunder pengubah pada lajur dan tanah mesti memenuhi keperluan berikut: jika ada pemutus di sisi sekunder, ia mesti dipasang antara pemutus dan pemutus komposit tenaga rendah, atau pemutus sirkuit mesti dipilih sebagai pemutus; Jika tidak ada pemutus pada sisi sekunder, ia mesti dipasang pada kedua-dua sisi penyesuaian komposit tenaga rendah, dan pelompat kabel terpisah mesti disambung ke kabel terpisah pada kedua-dua sisi pemutus sirkuit.

Semasa operasi pengubah, nilai perlahan wayar mendarat akan diukur dengan tepat setiap dua tahun.

Berapa panjang gelombang pengubah yang ditenggelamkan minyak?

Koperkonduktor pengubah kuasa merujuk kepada garis transmisi yang menyambung antara setiap kola elektromagnetik, antara kola elektromagnetik dan paip keluar kumpulan, dan diukur dengan tepat dengan megger pendaratan V. Keperlawanan izolasi dari sisi utama ke sisi sekunder dan tanah patut ^ mfl ia patut diizolasi sebelum digunakan, perlawanan izolasi dari sisi sekunder ke tanah patut ^ mh

WeyherovoMaklumat produk lain
 • CampelGerakan platform mengangkat garpu guntingApa masalahnya

  CampelGerakan platform mengangkat garpu guntingApa masalahnya

 • CampelPemulihan semula bimbitApakah syarat-syarat projek

  CampelPemulihan semula bimbitApakah syarat-syarat projek

 • PartilleScb13-1250kva dry type transformerKeperluan rancangan kualiti produk

  PartilleScb13-1250kva dry type transformerKeperluan rancangan kualiti produk

 • ArnhemPlatform angkat hidraulikTrend sukar diubah

  ArnhemPlatform angkat hidraulikTrend sukar diubah

 • ArnhemTekanan hidraulik paksi boarding tetapMeningkatkan pemeliharaan alam sekitar, trend pasaran te

  ArnhemTekanan hidraulik paksi boarding tetapMeningkatkan pemeliharaan alam sekitar, trend pasaran te

 • New OrleansJembatan naik hidraulik tetapPengalaman dan teknologi tinggi

  New OrleansJembatan naik hidraulik tetapPengalaman dan teknologi tinggi

 • New OrleansHarga Platform Penangkapan Fork Gunting MudahKelebihan reka bentuk

  New OrleansHarga Platform Penangkapan Fork Gunting MudahKelebihan reka bentuk

 • New OrleansPemulihan semula ketinggian tinggi automatikRingkasan pengetahuan

  New OrleansPemulihan semula ketinggian tinggi automatikRingkasan pengetahuan

 • segera:Peringatan: Maklumat KoperPengubah tiga fasa 380V hingga 660VLangkah berjaga-jaga harus diingat semasa menggunakan memberi anda KoperPengubah tiga fasa 380V hingga 660VLangkah berjaga-jaga harus diingat semasa menggunakan oleh syarikat kami, perkhidmatan KoperPengubah tiga fasa 380V hingga 660VLangkah berjaga-jaga harus diingat semasa menggunakan dan maklumat lain. Sekiranya anda membeli produk KoperPengubah tiga fasa 380V hingga 660VLangkah berjaga-jaga harus diingat semasa menggunakan, sila sahkan, buka akaun syarikat, dan tandatangani perjanjian KoperPengubah tiga fasa 380V hingga 660VLangkah berjaga-jaga harus diingat semasa menggunakan. KoperPengubah tiga fasa 380V hingga 660VLangkah berjaga-jaga harus diingat semasa menggunakan di atas adalah aktiviti perdagangan komersial. Maklumat yang dipaparkan di atas diberikan oleh penjual, dan keaslian, ketepatan dan kesahan kandungan adalah tanggungjawab penjual penerbitan. Perlu diketahui bahawa risiko dalam transaksi Internet adalah objektif. Kami berharap semua orang akan bekerjasama dengan itikad baik, kerjasama win-win, dan mengekalkan persekitaran rangkaian yang harmoni, mematuhi undang-undang dan murni. Sekiranya anda mendapat maklumat palsu di KoperPengubah tiga fasa 380V hingga 660VLangkah berjaga-jaga harus diingat semasa menggunakan, atau maklumat itu melanggar hak undang-undang anda, kami akan bekerjasama secara aktif dan atasi dengan serius dan hapuskan maklumat tepat pada waktunya, Dengan ini nyatakan!